Pressiteade 2016

Pressiteade 27.05.2016

Rahvusvaheline kogukond Eestis koguneb sel laupäeval Maarjamäele jalgpalli taga ajama

Laupäeval, 28.mail kell 11:00 Maarjamäe staadionil saab alguse seitsmes rahvusvaheliste kaubanduskodade jalgpalliturniir, mida on läbi aastate toetanud Danske Bank A/S Eesti filiaal. Turniir koondab jalgpalliväljakule mõõtu võtma suuremad ja aktiivsemad rahvusvahelised kaubanduskojad Eestis, kes päeva jooksul mängivad turniirisüsteemis kõik omavahel läbi 15-minutilisi kohtumisi, et kella 16:20 alustada finaalkohtumisega kahe võimekama vahel.

Jalgpalliturniiril osaleb kokku 96 kohaliku välisettevõtte esindajat sh tuntud ja teada kaubamärkide esindajad nagu TransferWise, Swissotel, Paulig, Ignite, Jeld-Wen, AdCash jpt. Osalevate pallimängijate jaoks on turniir oodatud aasta sündmus, et luua uusi tutvusi ning kohtuda juba olemasolevate tuttavatega.

Turniir sai alguse 2009 aastal ideest kaasata kohalik rahvusvaheline kogukond aktiivselt omavahel suhtlema läbi spordi. Ideed toetas Danske Bank, kes on läbi aastate olnud spordi ja kultuurilembeline organisatsioon.

„Leian, et taolisi sündmusi, kuhu kaasata kohalik välismaalaste kogukond võiks Eestis isegi rohkem olla. Püüame kaubanduskodade poolt tühimikku täita, kuid meie arvates napib piisavalt sündmusi, mis lähendaksid erinevaid kogukondi omavahel. Oleme liialt eraldatud ja kapseldatud, vaid sünergia loob uusi innovatiivseid arendusi ja viib meid helgemasse tulevikku,“ kirjeldab ürituse peakorraldaja, TaaniEesti Kaubanduskoja tegevjuht Merli Lindberg.

Sündmust on oodatud pealt vaatama kõik. Sissepääs on tasuta. Kohapeal on võimalik heategevusorganisatsioonile Do Good ära anda kasutult seisvad spordivahendid (riided, tossud, pallid, rattad vm). Toitlustust pakub Amps Catering.

Lisainformatsioon:
Merli Lindberg
Tel 502 4006
Merli.lindberg@decc.ee
http://footballtournament.decc.ee/